'De Inzichten' met Lien Van de Kelder

Zondag 23 mei om 12.15 uur op Eén

Herhaling: maandag 24 mei om 14.20 uur en zaterdag 29 mei om 11.25 uur.

De gast van Nic Balthazar is Lien Van de Kelder. Ze is juriste, actrice en zangeres.

We kennen haar vooral als actrice in series en films. Maar ze is ook juriste, voogd van een minderjarige vluchteling, medeauteur van auteurswetten, en zangeres van levensliederen.

Filosoferen op zondag met Lien Van de Kelder

"Je bent waardevol omdat je er bent, niet om wat je bent", "Verontwaardig je en doe er iets aan", "Spring, ook als je echt niet durft", "Bevrijd je uit het mantra van de 38-urenweek", "Deel die fles wijn", zijn enkele levensinzichten die samen met presentator Nic Balthazar besproken worden.

De Inzichten op Eén is een reeks van diepgaande gesprekken met inspirerende gasten. Het programma werd samen met deMens.nu ontwikkeld als vrijzinnig humanistisch alternatief op de televisie naast de erediensten. Inmiddels is de reeks aan zijn derde jaargang toe.

De opnamen van de afleveringen in 2021 vinden plaats in Tour & Taxis te Brussel.

© Joke Goovaerts
© Joke Goovaerts

Herbekijk

De vorige afleveringen van De Inzichten met Caroline Pauwels, Marleen Temmerman, Wim Distelmans, Geert Hoste, Rudi Vranckx, Petra De Sutter, Christine Mussche, Jean Paul Van Bendegem en Jonathan Holslag zijn integraal te bekijken op VRT NU of te beluisteren op de website van één.be als podcast.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over deMens.nu

deMens.nu vertegenwoordigt Nederlandstalige vrijzinnig humanistische verenigingen in Vlaanderen en Brussel. Het is een koepelvereniging van vrijzinnig humanistische verenigingen, huizenvandeMens en ontmoetingscentra. Samen met Centre d’Action Laïque (CAL) vertegenwoordigt deMens.nu de vrijzinnige humanistische gemeenschap in België. deMens.nu is lid van Humanists International en van European Humanist Federation (EHF).

Neem contact op met

Brand Whitlocklaan 87 bus 9 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

027358192

[email protected]

demens.nu