Freedom of Thought Report 2022

Pre-launch event op 1 december in het Europees Parlement

Humanists International presenteert dit jaar de elfde editie van zijn Freedom of Thought Report aan de wereld. Het rapport bestudeert de situatie op gebied van wetgeving en mensenrechten voor humanisten, atheïsten en niet-religieuzen over de hele wereld.

Het nieuwe rapport wordt voorgesteld op donderdag 1 december 2022 van 12u30 tot 13u30 in de bibliotheek van het Europees Parlement – gebouw Altiero Spinelli 0BD.

Online inschrijven (via deze link) voor 22 november 2022 is verplicht.

Tijdens dit event worden er fysieke kopieën van het rapport uitgedeeld. Er is geen mogelijkheid om dit evenement online te volgen.

Het Freedom of Thought Rapport 2022 wordt pas officieel wereldwijd gelanceerd (en digitaal verspreid) op 8 december 2022 vanuit Washington D.C.

 

Meer info:

Bert Goossens
[email protected]
0471 02 42 97

REPORT PRESENTATION Secularism in the balance

PDF - 573 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over deMens.nu

deMens.nu vertegenwoordigt Nederlandstalige vrijzinnig humanistische verenigingen in Vlaanderen en Brussel. Het is een koepelvereniging van vrijzinnig humanistische verenigingen, huizenvandeMens en ontmoetingscentra. Samen met Centre d’Action Laïque (CAL) vertegenwoordigt deMens.nu de vrijzinnige humanistische gemeenschap in België. deMens.nu is lid van Humanists International en van European Humanist Federation (EHF).

Neem contact op met

Brand Whitlocklaan 87 bus 9 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

027358192

[email protected]

demens.nu