HERDENKINGSMOMENT: ÉÉN JAAR CORONAMAATREGELEN

Op 13 maart 2020 werden in België de eerste coronamaatregelen afgekondigd. Opeens moesten we ons leven helemaal anders invullen. Nu één jaar later hunkeren we nog steeds naar een wereld zonder maatregelen.

Vandaag is afstand een gemene deler in de waarste zin van de term. Afstand houdt ons veilig maar brengt meteen ook veel leed. We kunnen elkaar niet zien, niet knuffelen, niet troosten.

En net die troost is nu zo belangrijk. In één jaar tijd zijn we heel wat mensen kwijtgeraakt. Daarom neemt deMens.nu, Unie Vrijzinnige Verenigingen op zaterdag 13 maart 2021 de tijd voor troost. Met afstand, maar verbonden met elkaar.

Je kan de uitzending live volgen op zaterdag 13 maart vanaf 10 uur.

 

KIJK HIER LIVE

 

Philipp Kocks

Philipp Kocks

Directeur communicatie, deMens.nu

  

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over deMens.nu

deMens.nu vertegenwoordigt Nederlandstalige vrijzinnig humanistische verenigingen in Vlaanderen en Brussel. Het is een koepelvereniging van vrijzinnig humanistische verenigingen, huizenvandeMens en ontmoetingscentra. Samen met Centre d’Action Laïque (CAL) vertegenwoordigt deMens.nu de vrijzinnige humanistische gemeenschap in België. deMens.nu is lid van Humanists International en van European Humanist Federation (EHF).

Neem contact op met

Brand Whitlocklaan 87 bus 9 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

027358192

[email protected]

demens.nu