Postgraduaat Praktisch Humanisme

De beurzen staan open!

Goed nieuws! In 2022 begint het tweede studiejaar van onze opleiding, het Postgraduaat Praktisch Humanisme, en ook deze keer bieden we 28 beurzen aan! Zo kan wie dat wil gratis en voor niets in de opleiding duiken om alles over het vrijzinnig humanisme te weten te komen en een skillset te verzamelen waarmee je écht een verschil kan maken voor jezelf, voor je organisatie en voor je al dan niet vrijzinnige medemens.

Vorig jaar ging deMens.nu naar aanleiding van haar 50ste verjaardag in zee met de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Gent om deze nieuwe, unieke opleiding uit de grond te stampen. Dat deden we speciaal voor werknemers en vrijwilligers die actief zijn in de morele dienstverlening en vrijzinnig consulenten in de zorg, gevangenis of defensie, maar het is ook heel interessante materie voor bijvoorbeeld leerkrachten zedenleer of gewoon voor al wie geïnteresseerd is in het levensbeschouwelijke landschap in België.

Professoren van beide universiteiten slaan de handen in elkaar en brengen je een uitgebreid lessenpakket in een verfrissende mix van theorie én praktijk. ​ 9 modules, 15 specialisten, 29 studiepunten.

MEER INFO

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over deMens.nu

deMens.nu vertegenwoordigt Nederlandstalige vrijzinnig humanistische verenigingen in Vlaanderen en Brussel. Het is een koepelvereniging van vrijzinnig humanistische verenigingen, huizenvandeMens en ontmoetingscentra. Samen met Centre d’Action Laïque (CAL) vertegenwoordigt deMens.nu de vrijzinnige humanistische gemeenschap in België. deMens.nu is lid van Humanists International en van European Humanist Federation (EHF).

Neem contact op met

Brand Whitlocklaan 87 bus 9 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

027358192

[email protected]

demens.nu